DECIDIM BARCELONA i Sant Jeroni de la Vall d’Hebron i …. En Joan

Ara que estem reivindicant l’elaboració d’un Pla Director sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron i el seu entorn natural i paisatgístic, voldria reivindicar la figura del nostre company Joan Bermúdez. 

L’any  2020  Joan Bermúdez a través de la plataforma DECIDIM BARCELONA (Procés Participatiu del Programa d’Actuació Municipal- PAM 2020-2023)  va presentar una petició a l’Ajuntament de Barcelona sol·licitant la protecció i catalogació de les restes del monestir de Sant Jeroni.

Cal assenyalar que aquesta petició, com podreu observar pel document adjunt, va ser ben acollida per part de l’ajuntament i el mateix consistori va manifestar (anterior mandat a l’actual) que existia la voluntat de catalogar i protegir les seves restes. 

La importància d’aquesta petició rau en el fet que l’Ajuntament de Barcelona ja té una sol·licitud prèvia a la de la nostra Associació del passat mes de maig de l’any 2023 demanant la Protecció i Catalogació de les restes del monestir. Aspecte aquest que òbviament afavoreix l’elaboració del Pla Director actualment reclamat.

Gràcies Joan

Lluís Jordà i Roselló



Publicada

a

,