TERCERA Netegem Sant Jeroni – FINALMENT NO VA PLOURE I LA JORNADA ES VA CELEBRAR

Un cop més tenim un animat equip multidisciplinar que es fa càrrec de la tercera jornada de neteja de Sant Jeroni. Altres membres no estan de cos present però hi ha indicis de que tenen un pensament de col·laboració a lo llarg del dia.

La tònica històric-botànic-festiva no es perd i les evidències però ens porten a concluir que només ha treballat un membre que demostra que no només sap xerrar a les conferències si no que està en una forma envejable. 

Salut companyes i companys

Al voltant d’aquesta Taperera (Capparis spinosa) encara estem avui parlant mentre fem la publicació. 

la gran pregunta…. “la podem arrancar?” NO …. SI….

L’incombustible Lluís



Altres apunts de la jornada:

“…per una altra banda, al igual, el mur, està aguantant dret gràcies a la planta … ho desconec, no ho sé …no tinc estudis de botanica…” (Angels)

“…de fet, aquest mur, (es podría dir) és el símbol, físic i la identitat, actual, del Monestir… és el que queda més visible …l’han vist moltes generacions de veins, al barri, encara que la majoria no sàpigues que era…si cau sería una pèrdua, molt gran, del paisatge, de la identitat d’aquest el nostre barri de muntanya…” (Angels)

“La taperera és una planta de la façana litoral mediterrània, rupícola, que es troba freqüentment en murs ben assolellats.
Penso que si els arqueòlegs i arquitectes no hi troben objecció és interessant de tenir-la” (Jordi Espuny)

Ja veurem que diuen els nostres arqueòlegs un altra dia.

Altres visions de la jornada:


Publicada

a