El Segon Aplec de Sant Jeroni i aniversari Associació Amics del Monestir de Sant Jeroni de Vall d’Hebron!

 

Aquest dibuix d’en Geroge Vivien d’abans de 1835 ha estat la inspiració d’en Jordi per fer aquesta preciosa maqueta en relleu que encapçala l’aplec. La fotografia permet apreciar el relleu produït per les làmines sobreposades estratègicament. Tot un artista, afició que comparteix amb la de les “plantes”. Sí, en Jordi és també el nostre erudit en botànica i podeu gaudir d’aquesta afició amb els capítols publicats de lla recuperació de l’hort del monestir. Una paraula, “E S P E C T A CU L A R”.


i aquesta és obra del nostre erudit en art, en Juli, difícil de imaginar del que és capaç el nostre artista, fàcil gaudir de les seves creacions. Gràcies Juli, per a tú no és el primer cop però per l’Associació és una mostra d’afecte molt important.

I diu el nostre president:

Siiiiii!!! El Segon Aplec de Sant Jeroni!
i aniversari Associació Amics del Monestir de Sant Jeroni de Vall d’Hebron.
Amb Trobada a Can Soler, exposició, nou diorama i magnífica conferència del Plet de les aigües i xaragalls del 1785!

I diu en David: Un dia maco ahir. La conferència d’en Lluís, esplèndida!👌👌

El que diu en Lluís no ho tenim gravat aquest any però aquestes fotos parlen per si soles, sabem de la passió i entrega del nostre erudit en història. 


Magnífic record d’un gran dia i preàmbul de la pròxima exposició, “El monestir amagat”, que tindrà lloc aquest mes de d’octubre a La Casa Groga.


No us la perdeu, us esperem!
L’Associació


Publicada

a

Temes: